Berkay'ın Atölyesi Çekiliş ile 5 Kişiye Zemana Antimalware Premium Kodu Veriyor!


Günümüzde internet korsanlarının yaptığı saldırılar o kadar arttı ki, neredeyse herkes artık internette tehditlere açık hale geldi. Bu gün sizlere bir değişiklik yapayım dedim ve ilk 5 kişiye ücretsiz olarak Zemana Antimalware Premium kodu dağıtmaya karar verdim.

Toplamda 380 gün Premium lisanslı Zemana Antivirüs Premium ile bilgisayarlarınızı dış tehditlere karşı koruyabilir ve internette güvenli olabilirsiniz.

Çekilişte vereceğim lisans 1 bilgisayar içindir. Bu nedenle de sadece 1 bilgisayarda kulanılabilir.

Aynı zamanda çekiliş zamanı 2 gün ile sınırlıdır. Çekilişten sonra ise lisansı kullanmak için 1 gün süreniz olacak, aksi taktirde kullanılmayan lisanslar iptal olacaktır. Bu nedenle de kullanmadığınız lisanslardan blog sitem olan https://berkayinatolyesii.blogspot.com.tr/ sorumlu değildir.

Çekilişe Katılmak İçin Ne Yapılmalı?


Öncelikle çekilişe katılmak için Facebook sayfamızı beğenin. Ardından Facebook sayfamızdaki yazıyı herkese açık şekilde paylaşın. Ayrıca Facebook Gönderisi altına katılıyorum yazarak katıldığınızı belli etmeniz de gerekmektedir. Bu şekilde 5 Kişiye Zemana Antivirüs Premium Kodu çekilişimize katılmış olacaksınız.

https://www.facebook.com/berkayinatolyesi linkinden Facebook sayfamıza ulaşabilir ve çekilişe katılma görevlerini yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.