Steam Yaz İndirimleri Başladı! Steam Yaz İndirimleri Nedeniyle Çöktü!


Tüm dünyada oyunseverlerin orijinal oyun satın alarak oynadıkları Steam'de artık yaz indirimleri geleneksel bir hal aldı. Öyle ki oyuncular daha uyguna oyun satın almak için indirimleri beklemeye başladı. Bu gün saat 20:00 itibariyle başlayan Steam yaz indirimleri başlar başlamaz Steam çöktü. Yoğun ilgiye dayanamayan Steam'de alışverişler durduruldu. Peki Steam ne zaman düzelecek?


Steam Yaz İndirimleri Başladı, Steam Yoğunluğa Dayanamadı ve Çöktü!

Steam'in önümüzdeki saatlerde düzeleceğini umuyorum. Yoğunluk sebebiyle sistemleri çöken Steam'de şu anda alışverişler durdurulmuş durumda. Dönem dönem yaptığı indirimler ile Steam, oyunseverlerin gönlünde taht kurdu. Yaz indirimleri sebebiyle Steam kısa süreli ulaşım ve alışveriş sorunları verebiliyor. Biraz beklerseniz yoğunluk azalabilir ve oyun siparişlerinizi böylece verebilirsiniz.

İşte Oyuncuların Aldığı Hata!


''İşleminiz sırasında bir hata meydana geldi. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyin veya yardım almak için destek ile irtibata geçin'' hatası meydana gelmekte. Bu hata kalıcı değildir. Bu nedenle panik yapmayın. Bir kaç saat sonra tekrar denerseniz büyük ihtimalle istediğiniz oyunu satın alabileceksiniz.

Unutmadan, Steam yaz indirimleri 5 Temmuz'a kadar sürecek. Birbirinden güzei oyunları %90'a varan indirimler ile satın almak için biraz elinizi hızlı tutmalısınız.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.