Türk Telekom'un Ürettiği Yerli Milli Klavye Tambu Yayınlandı!


Türk Telekom'un bizler için yayınlamış olduğu Tambu adlı milli klavye uygulaması Android telefonlar için Google Play Store'da yayınlandı. Tambu, nasıl bir klavye? Şimdi gelin hep beraber inceleyelim.
Tambu, Türk Telekom'un Türk kültürüne uygun hazırlamış olduğu bir klavye uygulaması. İçerisinde Türk kültürüne dair olan emojileri de barındıran Tambu, geçtiğimiz günlerde kullanıcıların beğenisine sunuldu. Kendi kendine kelimeleri öğrenmesi ile yaptığınız yazışmalarda sizlere zaman kazandırabilir.

''Aradığımız tam da bu'' cümlesinde yola çıkan Tambu, 100 dilde çeviri, atasözü ve deyim sözlüğü, kullanıcıların konumlarının paylaşılması, konuşarak yazı yazdırma, kişiselleştirilebilir bir arkaplan ve temalar, kendi kendine öğrenen klavye ve kişisel sözlüğü içeriyor.

İçerisinde bulunan gifler sayeside Türklere özgü olan her şeye uygun bir gif bulabilir ve arkadaşlarınıza göndererek eğlenebilirsiniz.

Tambu klavyeyi indirmek isteyenler ise Buradaki Linkten Google Play sayfasına gidebilir veya Google Play'den ''Tambu'' kelimesini aratarak telefonlarına indirebilir.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.