Televizyonunuzda Daha Canlı Futbol İzleyin. Futbol Modu Nasıl Açılır?


Uefa EURO 2016 Futbol karşılaşmalarının olduğu bu günlerde futbol severler için izlediğiniz maçlardan daha fazla keyif almanızı sağlayacak bir yöntem üzerinde duracağım. Bu sayede futbol karşılaşmalarını daha güzel bir şekilde izleyeceksiniz. Bunun için son zamanlarda televizyon almış olmanız gerekmekte ve almış olduğunuz televizyonunuzun futbol modu içermesi gerekmekte. Eğer eski model LCD ve Tüplü televizyona sahipseniz ne yazık ki bu yöntem sizin işinize yaramayacak. Şimdi lafı çok fazla döndürmeden nasıl yapılacağını sizlere anlatayım.
Ben kullanmış olduğum Samsung Curved TV'de bu yöntemi size gösteriyorum. Televizyonunuzun markasına ve kumandasına göre özellik adı değişebilir, kumandada tuşun yeri değişebilir. Bunun için kullanma kılavuzuna bakmalısınız.

Öncelikle Futbol Modu nedir, ne işe yarar?
Futbol modu, televizyonunuzda futbol izlerken renk kontrastlarını artırarak ekranda yayınlanan futbol maçlarını daha canlı ve kaliteli göstermeye yarayan bir özelliktir. Televizyonların kendi bünyelerinde bulunmaktadır. Son zamanlarda üretilen neredeyse çoğu televizyonda Futbol Modu bulunmaktadır.

Futbol Modunu Nasıl Aktif Hale Getirebilirim?
Kumandanızın üzerinde ya da televizyon üzerinden bu modu aktifleştirebilirsiniz. Benim kullanmış olduğum Samsung Curved TV'de Aşağıdaki gibi aktifleştiriliyor Futbol Modu. En alttaki futbol topu olan kısımdaki tuşa basıldığında televizyon otomatik olarak futbol moduna geçiyor.


Futbol Modu İle Normal Mod Arasındaki Fark Nedir?
Farkı şu iki resimle açıklayabilirim diye düşünüyorum. İlkinde görüntü ve renkler daha canlı bir şekilde.
İkinci resimde ise görüntü standart kalitede.


Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.