Bu öğe bulunamadı Öğenin konumunu doğrulayıp yeniden deneyin Hatası Nasıl düzeltilir?


Bilgisayar dünyasında yaşanan en saçma konusuna hoş geldiniz. Neden mi saçma konu? Birazdan öğreneceksiniz. Bu konumuzda başrolde silmek istediğiniz bir dosya bulunmakta ama silmek istediğiniz anda Bu öğe bulunamadı. Artık C:\ konumunda değil. Öğenin konumunu doğrulayıp yeniden deneyin adlı hata mesajı karşınıza çıkar.
Düşünsenize dosya orada gözüküyor. Sağ tıklayıp silmek istiyorsunuz ancak Bu öğre bulunamadı diye uzayan bir mesaj dosyayı silmenizi engelliyor. Peki bu dosyayı nasıl sileceğiz? Aslında yöntemi çok kolay. Gelin kendi bilgisayarımda karşılaştığım bu dandirik olayı birlikte çözelim.


Silinemeyen dosyamız Combat Arms EU klasörü. Burada dosyayı silmek istedik ama silinmedi. Yeniden Dene butonunu aşındırsanız dahi silinmemekte. Hemen ikinci aşamaya geçelim.



İkinci aşamada silinemeyen dosyamıza Sağ tıklayıp Arşive Ekle seçeneğini seçiyoruz. Ardından aşağıdaki gibi ekran sizi karşılayacak.



Burada ise Arşivleme seçenekleri altında bulunan Arşivledikten sonra dosyaları sil butonunu açın. Ardından Tamam'a basın. Daha sonra silinemeyen dosyanız silinecek.



Ardından da arşivlediğiniz dosyayı bularak silin. Artık bu dosyadan kurtuldunuz tebrikler.


Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.