Çin'den Alınabilecek 1 Dolar Altı En İyi 9 Ürün!


Çin, günümüzde en ucuz ticaretin merkezi halinde. Haliyle de Aliexpress gibi alışveriş siteleri, Çin'den bir çok ürünü bulabileceğiniz bir yer. Gelin şimdi Aliexpress'te bulabileceğiniz 1 Dolara alınabilecek en mükemmel 5 ürün listemize bir göz atın! Belki siz de buradan ürün beğenir ve satın alırsınız. Eğer beğendiğiniz ürün olursa yanında bulunan linke tıklayarak inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Kart Bıçak

Kart ama aslında bir bıçak. Bu ürün sadece ve sadece 0.57 Cent fiyatında. Türkiye'de bu bıçaklar en az 10 TL fiyatta satılmakta. Kredi kartı şeklinde bulunduğundan cebe kolayca sığmakta. Bıçaklar oldukça keskin halde. Tüm bu artı taraflarla kart bıçak alınabilir. Buradan Satın Alabilirsiniz.

Spor Saat

Spor yaparken kullanılabilir ve su geçirmez olduğu söylenen bu saat kolunuzda oldukça şık duracak. Eğer siz de kolunuzda hafif bir saat olmasını istiyorsanız ve su geçirmez de olsun diyenlerdenseniz bu saati satın alabilirsiniz. Dijital yapısıyla analog saat sevmeyenler kesinlikle sevecektir. Fiyat olarak ise gayet uygun, 0,71 Dolar. Buradan Satın Alabilirsiniz.

Telefon Lensi

Telefonla fotoğraf çekenler için oldukça güzel bir seçenek olacak telefon lensi, balık gözü lensi, makro lensi bulunmakta. 0.91 Dolar fiyatla satılmakta ve ülkemizde bu ürünler 10 TL'den başlamakta. Bu lensler ile güzel fotoğraflar çekebilirsiniz. Buradan Satın Alabilirsiniz.

Giyilebilir Dövme

Kolunuza dövme yaptırmak istemiyor, fakat dövmeniz de olsun istiyorsanız giyilebilir dövme alabilirsiniz. Bu sayede siz de kolunuzda dövme olduğunu göstererek havalı olabilirsiniz. Kolu oldukça sıcak tuttuğu söylenmekte. Fiyatı ise 1 Dolar. Dilerseniz Buradan Satın Alabilirsiniz.

Telefon Kulaklığı Koruyucu

Aslında çok bir şey demeye gerek yok. Telefon kulaklığınızı korumak için kullanabileceğiniz bu kap sayesinde kulaklıklarınız artık hemen bozulmayacaklar. Fiyatı 0.96 Dolar. Buradan ürüne ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

Telefonu Kumandaya Çeviren Aparat


Bu aparatı satın alarak telefonunuzu bir kumandaya çevirin. Kızılötesi sayesinde istediğiniz televizyonları ve cihazları kontrol edebilirsiniz. Gayet iş görecek bir aparat. Fiyatı ise 1.72 dolar. Satın almak ve incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Bbluetooth Kulaklık

Bluetooth kulaklık ile artık kablo derdine son. Bildiğiniz gibi kulaklıklarda en büyük sorun kabloların kırılması ve seslerin tek kulaklıktan gelmesi ya da yürüyüş, spor esnasında kulaklıkların kulakta durmamasıdır. Bu kulaklık sayesinde tüm bunlardan kurtuluyorsunuz. Fiyatı ise 4.74 dolar. Satın almak için buraya tıklayın.

BMW Logolu Saat


BMW logolu saat kolunuzda oldukça şık duracak. Çeşitli renk seçenekleri de bulunmakta. Fiyatı ise 4.91 dolar. Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

ON-OFF USB Çoğaltıcı Aparat (7 Slotlu)

4.74 dolar fiyatıyla ev ve ofis bilgisayarlarında kullanılabilecek türden olan ON-OFF USB Çoğaltıcı oldukça güzel ve sağlam üretilmiş. Eğer siz de bilgisayarınızda boş USB slotu bulmakta zorlanıyorsanız bir adet almanızı öneririm. Satın almak için ise buraya tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.