LG Telefonlarda Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?


Telefon kullanıcılarının sadece konuşmak mesajlaşmak haricinde diğer istedikleri de görüntülü konuşmaktır. Görüntülü konuşarak ailemizle, sevgilimizle, akrabalarımızla özlem gidermek isteyebiliyoruz. Bu nedenle de kullanıcılar, LG telefonlarda görüntülü konuşma nasıl yapıldığını merak etmektedirler.
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki maalesef LG telefonlarda şebeke üzerinden görüntülü konuşma şu an için mümkün değil. Hemen üzülmeyin, ancak üçüncü parti yazılımlarla görüntülü konuşma yapabilirsiniz. Bunun için ise telefonunuza görüntülü konuşma yapacağınız uygulamayı kurmanız gerekir. Aynı zamanda karşı tarafın da bu uygulamayı kurması gereklidir.

Görüntülü Konuşma Uygulamaları Nelerdir?

Görüntülü konuşma yapmak için şimdi bahsedeceğim uygulamalardan bazılarını hem siz hem de görüntülü konuşacağınız kişi kurmak zorunda. Aksi halde görüşme sağlayamazsınız. En popüler ve kullanışlı olanlardan başlayarak listemizi oluşturalım.

Whatsapp

Whatsapp, neredeyse herkesin telefonunda bulundurduğu ve yeni telefon aldığında ilk kurduğu haberleşme programıdır. Yeni gelen özellikler ile artık görüntülü konuşma desteklemekte. En çok işinize yarayacak uygulama diyebilirim. Bu nedenle Whatsapp kurabilirsiniz.

Google Hangouts

Google Hangouts,tüm telefonlarda ön yüklü olarak gelen bir Google uygulaması. Bir gmail hesabınızın olması ve karşı tarafın gmailini eklediğinizde tüm herkesle görüntülü konuşabilirsiniz.

Skype

Skype diğer görüntülü konuşma uygulaması olarak karşımızda. Eskiler Skype'ı MSN olarak ta biliyorlardı.(Burada anılarınızı hatırlatmak istedim) Görüntülü konuşma yapmak için hotmail hesabınızın olması gerekir ve Google Hangouts ile aynı yöntemle çalışır. İstediğiniz kişinin Skype hesabını öğrenerek bağlantı kurulabilir.

Facebook Messenger

Facebook Messenger ile de görüntülü konuşma sağlayabilirsiniz. Bir Facebook hesabınızın olması ile istediğiniz Facebook hesabı sahibi kişiyle görüntülü konuşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.