Webtekno Facebook Sayfası Kapatıldı! Peki Kapatılma Nedeni Ne?


Teknoloji diyince artık akıllara gelen sitelerden birisi de Webtekno. Webtekno'nun Facebook sayfası kapatıldı. Peki neden kapatıldı? Aslında bu sorunun cevabını vermek için biraz geç ama öncelikle Webtekno'nun Facebook'ta sayfasını aratmakla başlayabilirsiniz. Arattığınızda karşınıza aşağıdaki şekilde arama kutusu altında sayfa görünecek.


Ancak daha sonra buradaki Facebook sayfasına ulaşmak istediğimizde ise hemen aşağıdaki gibi sayfaya ulaşılamıyor yazısı çıkıyor.

Henüz tam ve kesin bir bilgi olmamakla birlikte Webtekno'nun Facebook sayfasının kapatılma nedeni olarak ''Başkalarının fikri ve mülki haklarını ihlal ettiğinden dolayı yapılan şıkayetlerden dolayı sayfanın kaldırıldığı'' belirtilmiş. Bunu ise Webtekno'nun forumunda bulunan Webtekno'nun admininin paylaştığı yazıdan anlayabiliyoruz.

Paylaşılan yazıdan anlaşıldığı üzere sayfayı bir çok kişi şikayet etmiş ve oluşan telif ihlalleri nedeniyle sayfanın kaldırıldığı söyleniyor. Ancak şu an için Facebook ve Webtekno tarafları iletişim halindeler ve yaşanan bu tatsız olayın da bir kaç güne düzeltileceği de umut edilmekte.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.