Google Ödüllü Anketler İle Para Kazanın!


Benim de geçenlerde fark ettiğim yeni bir uygulama ile karşınızdayım. Bu kez para kazanma üzerine bir uygulama keşfettim. Uygulamanın mantığı ise anket doldur, para kazan şeklinde. Hemen o diğer ödeme yapmayan siteleri anlatacağımı sanmayın, zira size anlatacağım program direkt olarak Google'ın ürünü. Yani güvenebileceğiniz bir uygulama diyebilirim. Google Ödüllü Anketler ile nasıl para kazanılır?

Öncelikle Google Play'e girerek Google Ödüllü Anketler araması yapmalıyız. Ardından da uygulamayı telefonumuza indiriyoruz. Kısa bir süre inmesini bekledikten sonra uygulamayı açıyoruz ve üyelik bilgilerini doğru bir şekilde giriyoruz. Daha sonra bize bir adet örnek anket gösterecek. Bu örnek anketi de doldurmalıyız. Ardından üyeliğiniz onaylanmak için beklemeye alınıyor. Onay da alırsanız, artık para kazanmaya başlayabilirsiniz demektir.

Para kazanmak, uygulamaya gelen anketler sayesinde olmakta. Anketler geldiğinde isterseniz siz programı kontrol edebilir ve bakabilirsiniz, isterseniz de telefonunuzda bildirim olarak anketiniz var mesajı geldiğinde uygulamaya giriş yaparak anket doldurabilirsiniz. Bana henüz 1 adet anket geldi ve 0.59₺ kazandım.

Kazandığınız paraları sadece Google Play içinde harcayabiliyorsunuz. Bu açıdan bir dezavantaj diyebilirim. Ancak buradan iyi paralar biriktirip Google Play'de bulunan ücretli uygulamaları satın alabilmenizin de mümkün olacağını sizlere belirtmeliyim. Özellikle de ücretsiz versiyonlarını sevdiğiniz uygulamalara parayla sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.