Aliexpress'ten Alabileceğiniz En İyi ve En Ucuz 11 Bisiklet Aksesuarları


Günümüzde yurt dışından alışveriş yapmak oldukça popüler bir hal almış durumda. Malum, ülkemizdeki ürünlerin gereksiz pahalılığı da işin içine girdi mi ister istemez insanlar ceplerini düşünüyor. Ben olsam ben de yurt dışından alışveriş yapardım bu durumda. Bu yazımda elektronik eşyalar veya stres çarkları değil, bisiklet sürmeyi seven takipçilerimiz için geliyor. Aliexpress'ten Alabileceğiniz En İyi ve En Ucuz Bisiklet Aksesuarları adlı yazımızda siz de bisikletiniz için en ucuz ve en faydalı aksesuarları satın alabilirsiniz. 19.05.2017 tarihinde 1$ yaklaşık olarak 3.57₺'ye denk geldiğini de söyleyerek ürünleri tanıtmaya başlıyorum.

Bisiklet Tekeri Işığı


Bisiklet tekeri ışığı ile artık bisikletinizin tekerleri karanlıkta renkten renge girecek. İstediğiniz 4 renkten bir tanesini edinin ve bisikletiniz karanlıkta dikkatleri üzerinize çeksin. Pilsiz çalışan bu bisiklet tekeri ışığı sadece 0.32$(Yaklaşık 1.16₺) gibi oldukça ucuz fiyata bisiklet tekeri ışığı satın almak isterseniz Buraya Tıklamanız Yeterli. Üstelik ücretsiz kargo.

Bisiklet Arka Işığı

Karanlıkta ve gece bisiklet sürenler için önemli bir işlev gören Bisiklet arka ışığı, sizi kazalardan korur. Işık ile bisikletinizi olduğunu trafikte diğer sürücülere fark ettirebilir ve hayatınızı riske etmekten kurtulabilirsiniz. Fiyat olarak ise oldukça uygun. 1.75$ (Yaklaşık 6.35₺) Satın Almak İçin Buraya Tıklayabilirsiniz.

Bisiklet Jant Yansıtıcı

Karanlıkta ışığın jantlarınıza vurması ile jantlarınızı parlatan bu nasıl açıklayacağımı bilemediğim şeye geldi sıra. Karanlıkta gelen ışığı yansıtarak parlak bir hal alan bu yapıştırmalardan bir paket aldığınızda 12 adet jantınızı parlatabiliyorsunuz. Fiyat olarak ise 1.25$ (Yaklaşık 4.53₺) Satın Almak İçin Burayı Tıklayabilirsiniz.

Şekilli Bisiklet Tekeri Işıklandırması

Benim bisikletler için gördüğüm en ilginç şeylerden birisi bu. Şekilde gördüğünüz led lambalı parçayı tekerinize takıyorsunuz ve gece tekerleriniz şekilli olarak görünüyor. Gerçekten de denemeye değer. Fiyat olarak ise oldukça güzel seviyelerde. 3.02$ (Yaklaşık 10.92₺) Satın Almak İçin Buraya Tıklayın.

Su Geçirmez Kilometre Sayacı

Bisiklet üzerinde hız yapmayı seven kişilerin seveceği bir şey diyebilirim. Bisikletinize takıyorsunuz ve kaç km hız yaptığınızı, toplam kilometrenizi görebiliyorsunuz. Üstelik gece zemini yeşil oluyor ve sizin ekranı görebilmenizi sağlıyor. Fiyat olarak ise 4.70$ etikete sahip,  (Toplamda 17.04₺) Bu ürünü satın almak için Tıklayın.

Bisiklet-Motosiklet Maskesi

Bisiklet ve motosiklet sürerken yüzünüz rüzgara maruz kalabilir ve sağlık sorunları oluşabilir. Bu nedenle de bir maske almanız sizin faydanıza olabilir. Kış aylarında oldukça faydasını görebilirsiniz. Fiyatı ise 1.34$ (Yaklaşık 4.86₺) Satın Almak İçin Burayı Tıklayın

Bisiklet Mini Boynuzları

Bisiklet mini boynuzları ile elleriniz bisikletin direksiyonundan dışarı çıkmayacak. Bisikletinize ayrıca şık bir görünüm de veren bu boynuzlar gerçekten kaliteli duruyor. Fiyatı ise 8₺. Satın almak için ise buraya tıklayın.

Bisiklet Ayağı


Bu kaliteli bisiklet ayağı ile bisikletinizle işiniz bittiğinde onu kenara yaslamak ya da yere fırlatmak zorunda kalmayacaksınız. Bu sayede bisikletiniz çizilmeyecek ve eskimeyecektir. 7₺ fiyatla satışa sunulan bisiklet ayağını satın almak için buraya tıklayın.

Gidon Bisiklet Telefon Tutuculu Çanta


Bisiklette giderken telefonla konuşmak ya da telefonu cebinizden çıkartmak sizi trafikte tehlikeli duruma sokar. Telefonunuz yere düşer, ya da daha kötüsü kaza yapabilirsiniz. Bu nedenle de telefonunuzu görebileceğiniz bir çanta olarak tasarlanmış olan bu ürün sizin işlerinizi kolaylaştıracak. 14₺ fiyat etiketiyle fiyatıyla alınmaya değer. Satın Almak İçin Buraya Tıklayın.

Bisiklet Çantası


Bu bisiklet çantası ise biraz daha ucuz ve klasik. İçerisine her türlü eşyanızı koyabileceğiniz bir çanta. Fiyatı ise 8₺. Satın Almak İçin Buraya Tıklamanız Yeterli.

Bisiklet Aynaları (Sağ ve Sol Aynalar)


Trafikte bisiklet sürenler için oldukça faydalı olabilecek bir ürün olan bisiklet aynaları, sizi trafikte arkanızı görmenizi sağlayarak kazalardan korur. Fiyat olarak ise 45₺ biçilmiş bu aynalar oldukça kaliteli ve kullanışlı yapısıyla dikkat çekiyor. Satın almak için buraya tıklayın.

2 yorum:

  1. Tam da böyle bir inceleme arayışındaydım. Çok faydalı oldu. Hemen siparişlerimi verdim. Çok teşekkürler. Kaba bir ihtiyaç listesi çıkarmanız da mümkün mü?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize sevindim :) Bisikletler ile ilgili mi istersiniz yeni yazıyı?

      Sil

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.