Instagram'da Mavi Tik (Onaylanmış Kullanıcı) Nasıl Alınır?


Instagram'da görmüş olduğunuz üzre ünlüler, tanınan kişiler ve bazı kurum - kuruluşların sayfalarında mavi tik bulunur. Bu mavi tik işareti, kişilerin ve kurumların resmi hesaplarının olduğunu gösterir. Peki biz kendi hesaplarımıza mavi tik almak istiyorsak ne yapmalıyız? Instagram mavi tik nasıl alınır? Instagram mavi tik alabiliyor muyuz? Hepsini bu yazımız içerisinde derledim.


Mavi Tik İşareti Nasıl Anlaşılır?

Mavi tik işaretine yazının giriş kısmında da kısaca değinmiştim. Mavi tik bulunan hesapların, kullanıcıların onaylanmış ve resmi hesapları olduğunu artık biliyorsunuz. Sahte profiller ile gerçek ünlü ve kurumların profillerini bu şekilde ayırt edebilirsiniz. Mavi tik işaretini almak için ise bir takım işlemler gerçekleştirmeniz gerekebiliyor. Aşağıdaki görselde bir ünlünün gerçek ve sahte profillerini görebilirsiniz.
Resmi Hesap


Başka biri tarafından açılmış bir hesap


Ben de Mavi Tık İşareti Alabilir miyim? Nasıl Alırım?

Tabii ki siz de mavi tık işareti alabilirsiniz. Ancak şunu da başta belirteyim. Sağda solda Instagram mavi tik alınır, Instagram mavi tik fiyatları gibi araştırmalar sonucunda çıkan sitelere güvenmeyin. Sadece paranızı kaptırdığınızla kalırsınız.

Instagram'da mavi tik işareti alabilirsiniz. Bunu aslında Instagram otomatik olarak yapmakta. Siz sadece bu işlemleri hızlandırabilirsiniz.


Mavi Tik Almak İçin Başlıca Yapabilecekleriniz Şunlardır:

Öncelikle takipçi sayınızı artırmalısınız. Takipçi sayısı aslında bir kriter değil ancak sizin otoriter ve ünlü bir kişi olduğunuz algısını yaratabilir. Bu nedenle de takipçi sayınız fazla olsun, size bir zararı olmaz. Aksine faydalı olur.

Instagram'a sizin için açılmış sahte hesapları bildirebilir ve bunların karşılığında Onaylanmış hesap talep edebilirsiniz.

Facebook, Twitter ve benzeri mecralarda adınıza hesaplar açın ve bunları birbirleri ile bağlantılı olacak şekilde ayarlayın. Bu sayede her yerde sizin hesabınız olacağından daha kurumsal ve düzenli görüneceksiniz.

Tüm bunlardan sonra yapmanız gereken tek şey beklemek. Gerisi Instagram'ın otomatik sistemlerine kalacak.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.