Aliexpress Üzerinden Alınabilecek En İyi ve En Uygun Fiyatlı DDR4 Ramler


Uzun bir süre sonra hepinize merhaba. Dolar fiyatlarının maalesef artmasıyla birlikte Türkiye'de elektronik ürünlerin fiyatları başta olmak üzere neredeyse her şeyin fiyatı artmış durumda. Bu da bizim konumuzda olduğu gibi elektronik parçalarda ülkemiz insanlarını zorlamakta. Bu yazıda konumuz olan RAM fiyatlarını Türkiye'de araştırırsanız iyi bir RAM'e sahip olmanın gerçekten de iyi bir ücrete mal olduğunu görebilirsiniz. En iyi ve En uygun DDR4 RAM fiyatları dolar artsa dahi Aliexpress üzerinden alınabiliyor. Şimdi sizlere aşağıda en iyi ve en uygun fiyatlarıyla RAM önerilerimi göstereceğim.

1- Corsair DDR4 3000 MHz Single/Dual Kit RAM

Bu başlığın ilk bahsetmek istediğim RAM'leri Corsair markasının ürettiği DDR4 ve tamı tamına 3000 MHz hızındaki tekli ya da ikili RAM kitleri olacak. RAM'ler 8 GB ve 16 GB olarak satılıyor. Ayrıca RAM'lerin görüldüğü gibi RGB seven kişiler için bire bir olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Anakartların dahi overclock yardımıyla desteklediği bu MHz'leri destekleyen Corsair RAM'leri yazı üzerinde fiyatları sürekli güncelleme olanağım olmadığı için buraya tıklayarak Aliexpress üzerinde görebilir ve satın alabilirsiniz.

Corsair DDR4 3000 MHz RAM satın almak için buraya tıklayabilir ve ilgili sayfaya gidebilirsiniz.

2- Kingston HyperX FURY 2400 MHz RAM

Ülkemizde en çok bilinen markalardan birisi olmayı başaran Kingston'un meşhur RAM'leri bunlar. Siyah alüminyum soğutucular sayesinde daha serin çalıştığı söyleniyor. 2400 MHz hızlarında çalışan Kingston HyperX FURY 2400 MHz RAM'ler tekli modül olarak satılıyor ancak size ikili modül lazım ise iki adet satın alabilir ve ikili modül olarak kullanabilirsiniz. 4 GB, 8GB ve 16 GB seçenekleri bulunan bu RAM'leri incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayarak ilgili bağlantıya ulaşabilirsiniz.

3- Corsair DDR4 3600 MHz Single/Dual Kit RAM

3600 MHz RAM ne abiii dediğinizi duyar gibiyim. Yanlış görmediniz bu RAM'ler gerçekten 3600 MHz frekansında çalışıyor. RAM'ler 2x8 GB olarak dual satılmakta. RGB Sevenler yine bu RAM'leri de satın alabilir. Ayrıca 3600 MHz'yi anakartınızda overclock ile alabilir ya da üst seviye anakartlardan satın alarak RAM hız kapasitesinin tümünü kullanabilirsiniz. Fakat satıcının sattığı RAM'lere dikkat ederek satın almanızı öneririm. Seçeneklerden biri 3000 MHz, diğeri 3200 MHz ve bir diğeri de 3600 MHz frekanslarında RAM siparişi için. RAM'leri incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayarak ilgili bağlantıya ulaşabilirsiniz.

4- ADATA DDR4 2400/2666 MHz RAM

Klasik olarak bilgisayarım güncel olsun arada bir oyun oynarım ya da çok ücret ödemeden bilgisayarım için güzel RAM'lere sahip olayım diyenlerden iseniz ADATA'nın ürettiği bu RAM'ler tam da sizin işinizi görebilecek seviyede diyebilirim. Üstte geçen RAM'ler gibi fiyakalı ve yakışıklı durmasa da ucuz ve güncel sistemlerin bir numaralı kurtarıcısı olmaya aday. 4 GB, 8 GB ve 16 GB seçeneklerini sizlere 2400 MHz ve 2666 MHz çeşitlerinde sunan bu RAM'lerden edinmek ve incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

5- Kingston DDR4 2933 MHz 8/16 GB RGB RAM

Kingston'un üretmiş olduğu ve 2933 MHz frekansında çalışan bu yakışıklı RGB RAM'ler cam panelli kasalara sahip oyuncu bilgisayarları için harika bir seçim olabilir. 8 ve 16 GB seçenekleri satılan bu RAM'ler de uygun bir anakart sayesinde tüm gücünü sizin için kullanabilir. Bu RAM'leri incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.