Gearbest Mart 2019 İndirim Kodları! Gearbest Bedava İndirim Kodları


Bir çok insan için Çin'den alışveriş denildiğinde iki site akıllara gelir. Birisi Aliexpress diğeri de Gearbest. Bu konumuzda Gearbest ile Çin'den alışveriş yapan arkadaşlarımız için indirim kodlarını bulduk ve sizler için derledik. Gearbest indirim kodlarını aşağıda görebilirsiniz.




Gearbest Sitesinde Tüm Ürünlere Özel İndirim Kodu

Gearbest üzerinde tüm ürünlerde %5 indirim kodu almak için burada verdiğimiz kodu kullanabilirsiniz.

Kodu almak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Açılan sayfada en üstteki kodu not ederek dilediğiniz siparişinizde kullanabilirsiniz. Gearbest %5 indirim kodunu almak için buraya tıklayın.

Gearbest Elektronik Ürünlere Özel Ürün İndirimleri

Gearbest'te şüphesiz sizlerin işini daha çok görebilecek bir kupon olan elektronik ürünlerde %8 indirim kuponunu edinmelisiniz. Bu kod sayesinde Gearbest üzerinden daha ucuz alışveriş yapabilirsiniz. Gearbest elektonik ürünlerde %8 indirim kodunu elde etmek için buraya tıklayın.

Gearbest Cep Telefon Aksesuarlarına Özel İndirim Kodu

Gearbest üzerinden ülkemizden aldığınız temperli cam, telefon kılıfı, şarj aleti gibi telefon aksesuarlarını bu indirim kodu sayesinde daha uygun bir ücrete alabiliyorsunuz. Kodu almak için buraya tıklayın.

Gearbest Bilgisayar Ürünlerine Özel İndirim Kodu

Gearbest üzerinden bildiğiniz gibi bilgisayar ürünleri alabiliyorsunuz. Bu ürünleri satın alırken indirim kodu kullanmanız sonucunda daha az meblağlar ödeyerek kaliteli ürünler alabilirsiniz. İndirim kodunu almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Gearbest Elektronik Tamir/Torna Malzemeleri İndirim Kodu

Elektronik tamir aletleri ve torna malzemelerini daha uygun temin edebilmeniz için hazırlanmış olan bu kodu da almanızı tavsiye ederim. Buraya tıklayarak kodunuzu alabilirsiniz.

Gearbest Oyuncak / Hobi Ürünlerine Özel İndirim Kodu

Oyuncak ve hobi oyuncaklarına karşı ilginiz var ve aradığınız ürünü Çin'de bulduysanız bu kod size göre. Oyuncak ve hobi ürünlerinde indirim veren kodumuzu buraya tıklayarak alabilirsiniz.

Gearbest Ev / Bahçe Ürünlerine Özel İndirim Kodu

Gearbest üzerinden eviniz için ya da bahçeniz için ekipmanlar almak isteyenler olacaktır. Bu ürünler için ise buraya tıklayarak alacağınız indirim kuponunu kullanabilirsiniz.

Gearbest Araba / Motorsiklet Ürünlerine Özel İndirim Kodu

Ülkemizde arabalarımız için aksesuarlar temin etmek gereğinden pahalı olabiliyor. Bu nedenle de direk üreticisinden ürünleri almak daha mantıklı görünüyor.  Bu satın alımlarda ise sizin kurtarıcınız olacak araba ve motorsiklet ürünlerine özel kodumuzu kullanabilirsiniz. Kodu almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.