Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Altcoinler İle Para Kazanın! Kripto Para Nasıl Kazılır?


Son sıralarda Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve diğer altcoinler, kısaca kripto para piyasası oldukça gündemde. Gerek devletimizin çalışmaları gerekse bizlerin de artan ilgisiyle son zamanlarda kripto paraların adını sıkça duyuyoruz. Kripto para nasıl kazanılır ve Bitcoin satın almak isteyen kullanıcılar için bilgilendirici bir yazı hazırlama gereksinimi duydum. Peki Kripto paralar ile nasıl para kazanabilirim?

Yazımıza başlamadan önce burada anlatılanların tavsiye niteliği taşımadığını ve kimseyi zorlamadığımı kabul ederek okuyabilirsiniz. Çünkü bir yatırım hakkında tavsiye vermek ve kesin konuşmak yasalarımızda bulunan maddelerden dolayı sorunlar ortaya çıkartabiliyor. Herkesin yatırım ve kar zarar gibi alabileceği rizikolar farklı olabildiğinden dolayı kendinize uygun bir strateji çizmeniz gerekir.

Uyarımızı da yaptıktan sonra yazımıza devam edebiliriz. 

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin'ler Nasıl Kazanılır?

Bitcoin, Ethereum ve altcoinlerden kazanmak için öncelikle coinlerin yapılarını bilmeniz gerekmekte. Örneğin Bitcoin kazmak için Asic adlı cihazlardan edinmeniz gerekir. Ethereum için ise bilgisayarlarınızda bulunan ekran kartları ile kazım yapabilirsiniz. Bazı altcoinler de kazıma uygundur. Mesela Ethereum Classic'i ekran kartlarıyla kazarken Bittorent'in coini olan BTT'yi ise kazarak elde edemezsiniz. Ayrıyeten satın almanız gerekir. Burada kazım yaparak mı ilerlemek istiyorsunuz yoksa altın gibi satın alarak mı ilerlemek istiyorsunuz kararından birini vermeniz gerekli.

Kazım Yaparak Nasıl Coin Sahibi Olabilirim?


Kazım yaparak Coin kazanabilmek için öncelikle pool denilen havuzlara katılmanız gerekiyor. Havuzlarda sizin gibi bir çok insan kazım yapıyor, bu nedenle de adı havuz olarak geçiyor. Ethereum madenciliğini göz önüne alarak ilerlersek ekran kartları satın alarak ya da mevcuttaki kartları kullanarak kendinize Mining Rig kurmanız gerekiyor. Bunun için cihazları edinme aşamasında ekran kartlarına ve donanımlara belli bir yatırım yapmanız gerekiyor. Mining Rig kurulumu hakkında ayrıyeten yazımızı yakında yayınlayacağım.

Para ile Bitcoin, Ethereum ve Altcoinler Nasıl ve Nereden Alınır?


Elinizde belli bir meblağ var ve bu işe girmek istiyorsanız öncelikle yatırım yapacağınız borsayı seçmeniz gerekiyor. Borsalar arasında en popüler ve evrensel olanı Binance'dir. (Buraya tıklayarak siteye gidebilir üye olabilirsiniz.) Diğer borsalara nazaran en sağlam, donmayan, bazı borsalar gibi yükseliş anlarında kilitlenmeyen ve hızlı ödeme gerçekleştiren borsadır kendileri. Binance'ye üye olduğunuzda kullanıcı dilini Türkçe seçerek te rahatlıkla akıllı telefonlarınızda da kullanabilirsiniz. Ayrıca kredi kartı ve banka kartınız ile kripto para satın alabiliyorsunuz veya Binance'ın anlaşmalı olduğu Papara'dan bir hesap açarak düşük komisyonlar ile hesabınıza para girdi çıktısı yapabiliyorsunuz.

Üye Oldum, Şimdi Ne Yapacağım?


Üye olduktan sonra sistem size kimliğinizi onaylamanız için bir takım sorular ve belgeler isteyecek. Düzgünce bilgileri gönderdikten sonra hesabınız onaylanır ve kripto para alım satımına girebilirsiniz. Sisteme para yatırırken sizlere önerim sorun yaşamamanız için Papara'dan bir üyelik alarak alım satımlarınızı Papara üzerinden yapmanız yönünde olacak. Ödeme yöntemlerini aşağıda görebilirsiniz.

Ayrıca içeride kazandığınız bakiyeleri de istediğiniz banka hesabına çekebiliyorsunuz.

Piyasa ekranı da bu şekilde görebileceğiniz üzere çoğu popüler coinler markette bulunabiliyor.


Eğer siz de para kazanmanın yollarını arıyorsanız Kripto paraları seçebilir ve para kazanabilirsiniz. Unutmadan, son uyarımızı da yapalım. Yatırım tavsiyesi değildir ve yazdıklarım benim kendi görüşlerimdir. Birisi kazanırken birisi kaybedebilir, lütfen bunu göz önüne alarak yatırımlarınızı yapınız.



Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.