Mifa A10+ İncelemesi - Mifa A10+ Alınır mı? Bluetooth Hoparlör


Ülkemizde Bluetooth hoparlörlere talep oldukça fazla. Bu da insanların Bluetooth hoparlör aramalarına neden oluyor ve insanlar ülkemizdeki yüksek fiyatlarla karşılaşınca, çare yine Aliexpress oluyor. Aliexpress'te satılan Mifa A10+ Bluetooth Hoparlörleri ise ülkemizde oldukça popüler durumda. Uygun fiyatlı Bluetooth hoparlör arayan insanlar için üretilmiş diyebilirim. Peki, Mifa A10+ satın almaya değer mi? Hep beraber incelememize başlayalım.



Ürünü Aliexpress üzerinden 24.87 dolar gibi cüzi bir fiyata satın aldım. Yaklaşık olarak ürün elime 12 günde geçti. Çin'den elime geçen en hızlı ürün Mifa A10+ oldu. Gümrükte ise 42.75 TL olarak vergilendirme uygun görülmüş.


Ayrıca paketin gümrük memurlarınca açıldığını da üzerinde bulunan banttan anlayabiliyoruz.


Ürün Baloncuklu poşet içerisinde korunacak şekilde paketlenmiş. Bu konuda paketlemede beğenimi kazandı.

Karşımıza sade ve elit görünümlü bir kutu çıkıyor. Bu kutumuz da sağından ve solundan bantlı ve içerisi açılmamış şekilde geldi.


Mifa A10+'un kutu içeriğinde ise bizleri grafitti desenli Mifa A10+ Bluetooth Hoparlör, kullanım kılavuzu, type-c şarj kablosu ve aux kablosu gönderiliyor. Gayet dolu bir kutu olduğunu söyleyebilirim.


Mifa A10+ Bluetooth hoparlörü incelediğimizde ise ben ön ve arka kısmı grafitti desenli modeli tercih ettim. Tercihe göre siyah, kırmızı grafitti desenli ve siyah grafitti desenli versiyonu bulunmakta.


470 gram ağırlığındaki bu hoparlörün üst kısmında ses açma, ses kapama, şarkı tekrarı, güç tuşu, bluetooth tuşları ve mikrofon deliği bulunuyor. İçerisinde 2200mAH Li-Po batarya ve gövdesinde iki adet hoparlör bulunuyor. Mifa A10'dan en belirgin farkı hoparlörler 20W gücünde. Ayrıca hoparlörün sağ ve sol kısmında subwoofer'lar konumlandırılmış. IPX 7 suya karşı dayanıklılık sertifikası da bulunmakta.


Arka kısmında ise şarj olması için type-c girişi, aux girişi, 32 gb'a kadar destekli sd-card girişi ve usb girişi mevcut. Müzik olarak ise MP3, WMA,WAV, FLAC formatlarını destekliyor.


Ses kalitesi olarak Mifa A10+'un kalitesi oldukça tatmin edici. Yüksek sesli müziklerde basslar patlamıyor ve basslar ile ses oldukça net duyuluyor.

Mifa A10+'u satın almak ve incelemek istiyorsanız buradaki linke tıklayarak ürünün resmi Aliexpress satıcısından inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.