Videoda Yeşil/Pembe Ekran Sorunu Nasıl Çözülür? Resimli Anlatım


Herkes internetten videolar izler. Gerek YouTube'den gerekse diğer sitelerden günde toplam milyarlarca dakika videolar izlenmekte. Fakat bazen bu videoları izlemek için videoları açtığınızda karşınıza yeşil renkte bir video, ya da pembe renkte olan bir video çıktı. Peki bu durumda ne yapacaksınız? Videolarda oluşan yeşil ekran, pembe ekran sorununu anlatacağım yöntem ile hızlıca ve kolayca yok edeceksiniz.


Öncelikle karşılaştığınız ekran altta paylaştığım resimdekine benzer olmalı. Bende video pembe olarak oluştu. Öncelikle ekran kartı sürücünüzün güncelliğini kontrol edin. Ardından da İşletim sisteminizi ve kullandığınız tarayıcıyı güncelleştirin. Eğer hala düzelmediyse ve siz de böyle yeşil renkli ekrana sahipseniz sıradaki aşamaya geçebilirsiniz.

Şimdi Google Chrome'dan ayarlar bölümüne ulaşarak en altta bulunan Gelişmiş Ayarları Göster'e tıklayın ve ardından kullanılabilir olduğunda donanım ivmesini kullan seçeneği yanındaki işareti kaldırmalısınız. Ardından tarayıcınızı yeniden başlatarak video açıp deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.