Army of Heroes Android Oyun İncelemesi


Günümüze Android oyunlar oynanabilirlik kalitesi bakımından her geçen gün daha da sağlamlaşmakta. Örneğin Clash of Clans'ın çıktığında nasıl bir etki yarattığını hepimiz gördük. Bu büyük başarıdan sonra Clash of Clans benzeri oyunlar arasında benim en çok sevdiğim oyun olan Army of Heroes adlı oyun oldu. Şimdi Army of Heroes'tan bahsetmeye başlayalım.

Army of Heroes, Plamee Tech (CY) Limited şirketine ait bir strateji savaş oyunudur. Oyun, ücretsiz ve Google Play'de bulunmaktadır. Oyundaki amaç düşman bölgelerini yağmalamak ve kendi bölgemizde güçlenmektir. Bu güçlenmeyi de hammaddeler alarak yapıyoruz. Zaten oyunda da iki tane hammadde birimi var. Bu birimler Altın ve Odun. Bunları üretmek için, yani altın üretmek için kulübe kuruyorsunuz. Odun üretmek için ise bıçkıhane kuruyorsunuz. Bu şekille 1. seviye bir kulübede saat başı 180 altın üretebiliyorsunuz. 1. seviye bıçkıhanede de saat başı 180 odun üretebiliyorsunuz.

Oyunda savunma yapmak için mayınlar, makineli tüfekler, askeri kuleler, paralı askerler, toplar, havan topları, asit püskürtücüleri gibi çeşitli binalar bulunmakta ve bunlar haritada bölgenizin istediği yerin yerleştirilebilir durumda. Yerleştirilebilir dediysem merkezi binanızın yani karargahınızın seviyesi dahilinde olan şeyler bunlar. Örneğin havan topu kurmak için 7. seviye karargah istenmekte.

Oyunda kahramanlar, yani komutanlar bulunmakta ve bunlar ordunuzu yönetmekte. Askeri üste seviye artırdığınızda komutanların asker sayıları da artmakta. 1. Seviye askeri üs için 6 asker alınmakta komutan başına. Ama dediğim gibi seviye artırdığınızda asker sayısını da artırabilirsiniz. Komutanları ise sandıklardan buluyorsunuz.

Günlük 6 adete kadar bedava sandık açma hakkınız da var ve bu sandıklar 1 saatte bir sıfırlanıyor, yeni açma hakkınızı elde ediyorsunuz. Tabii ki isterseniz oyuna para yatırarak daha güçlü sandıkları açabilirsiniz. Sandıklardan komutan almak için kartlar, komutanlara seviye vermek için kartlar çıkmakta.

Oyunun haritasına geldiğimizde ilk başta eğitim olduğu için telefona karşı savaşıyorsunuz. Burada öğretici size oyunu öğretiyor. Daha sonra ise haritada belirtilen altınla toprakları aydınlattığınızda düşmanlar çıkmakta ve bu düşmanlar arasında ilk gerçek oyuncuyu göreceksiniz. Aynı zamanda gerçek oyuncuları yendiğinizde alacağınız ganimet te daha çok olmakta ve üstüne bir adet te sandık kazanmaktasınız. Bu sayede gelişiminiz daha da hızlı olacak.



Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.