Kız Arkadaşınızla Oynarken Eğlenebileceğiniz En İyi 4 Oyun!


Oyun sever erkeklerin isteğinden birisi de kız arkadaşım da oyun oynasın, hatta birlikte oyun oynayalım gibi düşüncelerdir. Genellikle kızlar, bilgisayar oyunları oynamaz, ancak oynayanları da Counter Strike, Call of Duty bile oynar. Şimdi sizlere kız arkadaşınızla oynanabilecek en iyi 5 oyunu tanıtalım.

Sims Serisi
Sims, artık bir klişe olmuş oyundur. Oyunda karakterler ile değişik hayatlar yaratarak eğlenebilme imkanınız bulunmakta. Kız arkadaşınızla oyunları Sims ile başlatabilirsiniz. Şiddet içermeyen ve rengarenk bir dünya sizin ilginizi pek çekmese de kız arkadaşınızın ilgisini çekebilir.

League of Legends

Kız arkadaşınızla League of Legends oynayabilirsiniz. Bu oyunda isterseniz karşılıklı, isterseniz de aynı takıma girerek birbirinize destek olarak eğlenebilirsiniz. Tabii ki karşılıklı oynarsanız centilmenliği de unutmamak lazım.

Fifa/Pes Serileri

Kızlar genellikle futbol sevmezler. Kız arkadaşınızı oldu da ikna ederseniz Fifa veya Pes oynayabilirsiniz. Centilmenliği yine unutmayın ve birkaç tane gol yerseniz kız arkadaşınızı oyuna daha da bağlayabilirsiniz.

GTA 5

Özellikle multiplayer modunda birbirinize yardım ederek şehrin altını üstüne getirebilirsiniz. Tabii ki bu oyun için kız arkadaşınızın oyun sevmesi gerekli. Dolayısıyla sağlam bir bilgisayar lazım.


Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.