Bankpozitif Nedir? BankPozitif Mobil Nasıl Kullanılır?

Günümüzde artık her bilgimizi taşımakta olan akıllı telefonlarımız bankacılık alanında da bizlere fayda sağlamakta. Artık bunların farkında olan bankalar, teknolojiyi kullanmaktalar ve telefonlar için özel olarak yazılımlar üretmekteler. Aynı zamanda bu mobil bankacılık programlarını kullanıcı dostu yapabilmek için ellerinden geleni de yapmaktalar. Bunun için BankPozitif'te Mobil Bankacılığa adımını atmış durumda. Peki BankPozitif nedir, mobil uygulama nasıl kullanılır, şifre nasıl alınır, indirme linkleri nelerdir?

BankPozitif Nedir?

BankPozitif, BankPozitif 2002 yılında kurulmuş ve 2004’ten beri Ankara ve İzmir'de kurumsal ve bireysel bankacılık hizmetleri vermekte olan bir bankadır. 2011 yılında küçülme kararıyla birlikte tüm şubelerini kapatmış ve artık başvurularını internet üzerinden almaktadır. Böylece şubesiz bankacılık hizmetlerini sunmaya başlamıştır. Bu amaçla müşterilerin kredi isteklerini karşılamak amacıyla gelişmekte olan mobil sektöre de giriş yapılmıştır. Mobil uygulamanın adı ise BankPozitif Mobil’dir. 

BankPozitif Mobil Nasıl kullanılır?

BankPozitif mobil uygulamasını isterseniz Buraya Tıklayarak resmi sitesinden taratacağınız QR kod ile indirebilir, ya da Android telefonlarınız için Google Play üzerinden veya İos telefonlarınız için i-Tunes’dan BankPozitif Mobil yazarak bulabilir ve indirebilirsiniz. En altta bulunan linkler yardımıyla da akıllı telefonunuza indirebilirsiniz. Telefonunuza indirdiğiniz BankPozitif Mobil uygulamasını kullanmaya başlamak için üye olmalısınız. Eğer üye iseniz giriş yaparak devam edebilir ve uygulama üzerinden anında kredi başvurusunda bulunabilir, hesaplarınız arasında ya da tüm banka hesapları ve kredi kartlarına para transferi yapabilirsiniz. Uygulamayı kullanarak kredi ödemelerinizi de yapabilir ve ödemelerinizi takip te edebileceksiniz. Aynı zamanda kredi hesaplarınızın bilgilerinize ulaşabilir ve kredinizin güncel durumuna dair detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz. Hesap bilgilerinizi, hesap hareketlerinizi öğrenebilir, e-posta adresinize dekontlarınızı alabilirsiniz. Tüm bunlara BankPozitif Mobil’i indirip hesap açarak kullanabilirsiniz.
Uygulamaya giriş yaptıktan sonra PIN oluşturarak bir dahaki girişinizde daha hızlı olabilirsiniz.

 BankPozitif Mobil Şifresi Nasıl Alınır?







BankPozitif hesabınızın şifresini unuttuysanız veya bilmiyorsanız https://www.bankpozitif.com.tr/ adresine girerek sağ üstteki menülerde bulunan Şifre İşlemleri butonuna tıklayarak TC kimlik numaranız ve bankaya kayıtlı olan cep telefonunuzu girerek şifrenize dakikalar içinde kavuşabilirsiniz.
 Bunu yaptıktan sonra şifreniz cep telefonunuza kısa mesaj olarak gelecek ve bu şifreyle uygulamayla giriş yapabileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.