LG H850TR Modeli Android 7.0 Dağıtımı OTA Üzerinden Başladı!


LG'nin 2016 senesi için amiral gemisi konumuda olan LG H850TR yani bilinen adıyla LG G5, bu gün Android 7.0 Nougat güncellemesini OTA (On The Air) üzerinden almaya başladı. Türkiye cihazlarının almaya başladığı bu güncelleme ile tüm G5'ler artık yeni yazılımları Android 7.0 ile çalışmaya başlayabilecek. Güncelleştirme detayları neler yazımızın devamında görebilirsiniz.
OTA üzerinden dağıtımına başlanan Android 7.0 Nougat güncellemesi, yavaş yavaş tüm Türkiye G5 cihazlarına dağıtılmaya bu gün başlandı. Yeni güncelleştirme bünyesinde yeni yazılımı barındırmakta. Bu yazılım ile telefonunuz artık daha güncel arayüze ve daha güncel işletim sistemine sahip olacak. V20a-NOV-07-2016 kod adlı ve yaklaşık 1512.59 MB boyuta sahip olan güncelleştirme, önemli yenilikler barındırıyor.


LG H850 G5 Android 7.0 İle Getirdiği Yenilikler

Gördüğünüz gibi G5 cihazlarına OTA üzerinden dağıtımına başlayan Android 7.0 Nougat güncellemesi şu yenilikleri içermekte.

Yeni Uygulama Menüsü: Bu sayede indirilen yeni uygulamaların hızlı çalıştırmak amaçlı dokunmatik tuşlara yeni menü düğmeleri belirdiği söyleniyor.

Arama ve Mesaj Engelleme: Tanınmayan ve sizi rahatsız eden numaralar engellenebilir.

Durum ve Öneriler: Telefon ayarları artık kolayca yönetilebilir.

Veri Tasarrufu Modu: Arkaplanda internet kullanan uygulamaları kısıtlayabilirsiniz.

Yeni Tema: Yeni tema eklendi. Bu tema ile çeşitli değişiklikler yapıldı.

Geliştirilmiş Uygulama Bildirimleri: Bu sayede oyun dahi oynuyor olsanız gelen mesajları ve bildirimleri oyununuzdan çıkmadan yanıtlayabileceksiniz.

Ekran Boyutu Ayarları: Ekranınızda simge boyutlarını ayarlayabileceksiniz.

Rahatsız Etmeyin Özelliği: Bu sayede alarmlar ve takvimler sizi rahatsız edemeyecek.

Gelişmiş Parmak İzleri: Parmak izinizle ekran kilidi açabilirsiniz.

Oyun Batarya Tasarrufu: Oyunlarınız için batarya tasarrufu ayrı ayrı ayar yapılabilir.

Dil Ayarları: Telefonunuzu varsayılan dil seçeneklerine göre yeniden başlatabilirsiniz.

Kilit Ekranı: Kilit ekranında daha çok bildirim görebilirsiniz. Cihazınızda güvenli ekran kilidi varsa parmağınızı cihaz ekranında kaydırarak ekranı açabilirsiniz.

Çoklu Pencere: İki uygulamayı aynı anda açabilirsiniz.

Hızlı Ayarlar: Telefonunuzdan ayarlara hızlıca ulaşabilirsiniz.

Uygulama Verisi Ayarları: Telefonuzunuzdan hafıza kartına program aktarabilir, bu sayede telefonuzuzda yer açabilirsiniz.

LG H850TR telefonunuza henüz Android 7.0 ulaşmadıysa sırayla Ayarlar>Genel>Telefon Hakkında bölümüne girerek buradan Güncelleme Merkezi > Yazılım Güncelleme > Şimdi Kontrol Et butonlarına tıklayarak güncellemenin size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Unutmayın, tüm telefonlara aynı anda güncelleme ulaşamayacağı için gün içerisinde birkaç kez deneyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.