LG Telefonlarda Galeri Hatası Nasıl Düzeltilir?


Herkes telefonlarıyla fotoğraflar çeker, fotoğraflarını saklar, fotoğraflarına bakmayı sever. Bu nedenden ötürü telefonlar yanımızda taşıdığımız fotoğraf makineleridir desek yanılmış olmam. Kocaman fotoğraf makinesini taşımak yerine bir telefon taşıyarak her yerde her zaman istediğiniz fotoğrafları çekebilirsiniz. Peki telefonunuzdan fotoğraflar silinirse ne yaparsınız? Ya da şöyle söyleyeyim. Telefondaki fotoğraflar kendiliğinden silindi ya da silindiğini sanıyorsunuz. Bu durumda ne yapmalısınız?
Telefonlarda fotoğraf silinmeleri yazılımsal bir durum olarak karşımıza çıkar. Bu sorunlardan birini de LG telefonlarda yaşanan sorunu ve çözümünü göstererek size anlatmış olacağım. Öncelikle telefonunuzda galeriye girdiğinizde karşınıza gri bir ekran ve bozuk fotoğraf simgesi üzerinde bir ünlem karşınıza çıkar. Bu sorunun adı galeri hatasıdır. Galeri hatası, fotoğraflarınızın silindiği anlamına gelmez. Fakat siz fotoğraflarınızın silindiğini zannedersiniz. Bu yüzden yapmanız gereken ilk şey galeri harici olacak şekilde direkt olarak fotoğraf klasörünü açarak fotoğraflarınızı kontrol etmektir. Eğer fotoğraflarınız orada görünüyorsa şanlısınız.

Şimdi galeri hatası sorununu çözmek için sırayla  Ayarlar> Uygulamalar >Kamera >Verileri Sil ve Önbelleği Sil butonlarına tıklayarak kamera verilerini ve ön belleğini temizleyin. Dikkatli yaparsanız bu işlem fotoğraflarınızı silmez.

Şimdi tekrar galerinize girip bakarsanız, fotoğraflarınızın geri göründüğünü görebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.