LG Telefonlarda Ekran Kilidi Seçilmiyor Sorunu Nasıl Çözülür?


Lg telefon kullananların yaşadığı yazılımsal sorunlardan birisi olarak karşımıza çıkan ekran kilidi seçememe sorunu, kullanıcıyı düzeltemediği taktirde sinir edebiliyor ve herhangi bir ekran kilidini telefona atamamızı engelleyebiliyor. Burada kullanıcılar ekran kilidi sorunu için, karşımıza çıkan menüden kilit ekranı seçimi sırasında ilk üç ya da dört seçeneği seçemediklerini belirterek yakınırlar. Genellikle sorun, telefonlarında ekran kilidi bulunan kişilerin bu kilidi kaldırmak isteyen kullanıcıların bu menüye tekrar girdiğinde fark ettiği bir sorundur. Bu sorunun çözümü aslında gayet basittir. Hemen sorunumuzun çözüm aşamasını anlatmaya başlayayım.


LG telefonlarda yaşanan kilit ekranı sorununun olup olmadığını görmek için öncelikle cihazınızdan ekran kilidi seçme bölümüne girmeniz gereklidir. Burada ilk üç ya da dört seçenek gri halde görünür ve alt açıklamalarda ise ''Yönetici, şifreleme ilkesi veya kimlik yöneticisi tarafından devre dışı bırakıldı.'' yazısı yazıyor ise, sizin de ekran kilidi seçme hakkınız gitmiş demektir. Peki bu durumda ne yapılmalı?

Öncelikle telefonunuzdan Ayarlar bölümüne girin. Ardından Güvenlik bölümüne giriş yapmalısınız. Güvenlik bölümünde bulunan Depoyu Temizle butonuna tıklayarak devam edin. Temizlik yaptıktan sonra telefonunuzda tekrar ekran kilidi seçme bölümüne gidin ve sorunun gittiğini kontrol edin. %99 ihtimalle sorun çözülmüş olacaktır.

2 yorum:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.