Aliexpress'ten Alınabilecek 16 Müthiş Ürün


Malum, Türkiye'de her aradığımız ürün bulunmamakta. Bu nedenle de özellikle Çin'den alışveriş yapma yolları gibi arayışlara giriyoruz. Çin üzerinden alışveriş yapmak için ise bir kaç site bulunmakta. Bunlardan en çok bilinen ve popüler olanları ise Aliexpress. Şimdi sizlere Aliexpress'ten alınabilecek 16 müthiş ürün listesine göz gezdiriyoruz.

16- Mi Band 2 Gri, Sarı, Koyu Yeşil Bileklik

Elinizdeki Mi Band için bileklik kısmı desek yanlış yapmış olmayız. Orijinal Mi Band bilekliğinin kendisi kadar kaliteli olmasa da eğer bir değişiklik peşindeyseniz satın alabilirsiniz. Fiyatı ise 1.74 Dolar ile 1.96 Dolar arasında değişmekte. Ürüne ulaşmak için tıklayın.

15- Motosiklet Kullanımı İçin Maske

Eğer siz de motosiklet tutkunuysanız ve yüzünüzü koruyacak bir koruyucu arıyorsanız bu maske tam size göre. Kış günlerinde yüzünüzü sıcak tutacak yapıda. Yaz mevsiminde de kullanılabilir. Görüntü açısından bence çok güzel bir ürün. Fiyatı sadece 0.93 Dolar. Ürüne ulaşmak için tıklayın.

14- Yastıklarınız İçin Kırlent Kılıfı

Yastıklarınızın koltuklarda daha şık görünmesini istemez misiniz? O halde siz de yastıklarınıza oldukça şık motifler barındıran kırlent kılıflardan satın alarak şık görünmesini sağlayabilirsiniz. Fiyat olarak ise gayet uygun durumda. Sadece 2.58 Dolar. Ürüne ulaşmak için tıklayın.

13- Motosikletler İçin Tankpad (Koruyucu)

Bir motosiklet sahibiyseniz siz de motosikletiniz için tankpad satın alabilirsiniz. Görüntü açısından motosikletinizin benzin tankına yapıştırabilirsiniz. Fiyat ise 0.86 Dolar. Ürüne ulaşmak için tıklayın.

12- Xiaomi USB Led Işık

Siz de benim gibi öğrenciyseniz ve zamanınızın çoğu kitap başında geçiyorsa hemen bu lambalardan edinebilirsiniz. Bu sayede gece çalışmalarınızda ve ışık yetersizliğinde USB lambanızı kullanarak ışık yapabilirsiniz. Öğrenciler için oldukça kullanışlı olacağını düşündüğüm bu ürün sadece 2.98 Dolar ile 3.35 Dolar arasında. Ürüne ulaşmak için tıklayın.

11- Assassin's Creed Kolyesi

Bilenler bilir Assassin's Creed oyununun simgesini. İşte bu kolye de bu simgeden oluşuyor. Oldukça şık görünen bu kolyeye ise 0.53 ile 0.68 Dolar arasında ödeme yaparak ulaşılabilir. Ürüne ulaşmak için tıklayın.

10- Şık Bileklikler

Renk ve modelleriyle oldukça şık duran bu bileklikler, bileğinizde de şık duracaktır. Fiyat ise 0.59 Dolar. Ürüne ulaşmak için tıklayın.

9- iPhone İçin Şarj Standı

iPhone sahiplerinin sevinebileceği bir haber olabilir bu. 3.96 Dolar fiyat etiketiyle süper kaliteli şekilde iPhone'unuzun şarjını bu stant sayesinde yapabilirsiniz. Üstelik tamamen sorunsuz şekilde şarj yapmakta. Kalitesi ise mükemmel. Ürüne ulaşmak için tıklayın.

8- Gece Lambası

Pek işe yaramaz ama karanlıkta uyurum, hafif bir ışık olsun odamda diyenlerdenseniz alınabilir. Fiyat olarak 1.32 Dolar. Ürüne ulaşmak için tıklayın.

7- Kol Saati

Kordon renkleri çok hoş olan bu kol saati oldukça gelişmiş yapısıyla dikkat çekiyor. Alarm kurabiliyor, tarihi gösterebiliyor, kronometre ve ışığı da var. Erkek saati olarak alınabilir. Fiyat ise 13.69 Dolar. Ürüne ulaşmak için tıklayın. 

6- 3.5 Milimetrelik Çift Kulaklık Girişli Jack

Telefondan, bilgisayardan 2 ayrı kulaklıkla müzik dinlemek ve film izlemek isteyen kişiler için alınabilir bir ürün. Fiyatı 0.99 Dolar. Ürüne ulaşmak için tıklayın.

5- Harici Mikrofon

Normal mikrofona göre güzel bir ses yakalamakta. Vlog çekmek isteyenler için alınabilir. 0.90 Dolar etiketiyle neredeyse bedava. Ürüne ulaşmak için tıklayın.

4- Müzik, Filim vs İçin Telefon Tutacağı

Telefonla müzik dinleyen ve film izleyen kişiler için telefon tutacağı. Uzun süreli videolar izleyenler kesinlikle faydasını görecektir dediğim bir ürün. Fiyat 1.56 Dolar. Ürüne ulaşmak için tıklayın.

3- Basketbol Kolluğu

Özellikle basketbol ile ilgilenen kişiler bu kolluklardan edinebilir. Soğuktan üşüyenler de alabilir. Kolda kayma yapmamakta. Fiyatı 2.20 Dolar. Ürüne ulaşmak için tıklayın.

2- Sticker (30 Tane Sticker Var)

Her yere yapıştırabileceğiniz güzel stickerler. İster kitabınıza, İster arabanıza. Fiyatı 1.79 Dolar. Ürüne ulaşmak için tıklayın.

1- Tekli Mini Bluetooth Kulaklık

En sevdiğim ürünlerden birincisi. Sesi güzel ve kesintisiz şekilde veriyor. Kalite olarak iyi seviyede ve müzik dinletebiliyor, arama yaptırabiliyor. Aramada kopma gibi sorunları yaşatmıyor. Fiyatı ise 3.22 Dolar. Ürüne ulaşmak için tıklayın.

1 yorum:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.