Dirt Showdown Ücretsiz Oldu! Ücretsiz Oyununuzu Alın!


Dünyanın önde gelen oyun paket dağıtıcılarından birisi olan Humble Bundle, bu gün sevindirici bir haber vererek Dirt Showdown'ın 48 saat süresince ücretsiz olarak indirileceğini bildirdi. Peki ücretsiz Dirt Showdown nasıl alınır?
Yarış oyunları konusunda kült olmuş olan Dirt serisinin bol vurdulu ve kırdılı bir sürümü olan Dirt Showdown, Humble Bundle'da ücretsiz olarak verilmeye başlandı. Bu gün itibariyle (12.01.2017) 2 gün yani 48 saat bedava dağıtım süresi verilen yarış oyununa ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. 14.99 Dolar etiketli oyun, bazen indirimler ile 10 TL ye kadar düşebiliyor.

Ücretsiz Dirt Showdown Nasıl Alınır?

Öncelikle Humble Bundle sitesine girin ve bir üyelik oluşturun. Ardından da aşağıda gördüğünüz gibi Get it Free! butonuna tıklayın.
Ücretsiz Dirt Showdown
Ardından da hemen aşağıda gördüğünüz gibi gelecek olan alışveriş bölümünden devam edin. Burada ücretsiz görünmesi gerekecek oyunun. Get it for free! butonuna tıklayarak devam ediyoruz.
Ücretsiz Dirt Showdown
Şimdi de oyunumuzu başarıyla aldık. Sırada ise Click here to get your key butonuna tıklamamız ve key almamız gerekmekte.
Ücretsiz Dirt Showdown
Key alımını ise buradaki ekrandan yapıyoruz. Steam hesabınızı sisteme tanıtın, eğer önceden tanıttıysanız, tekrar tanıtma işlemine gerek yoktur. Redeem on Steam butonuna tıklayın ve ardından oyun anahtarınızın göründüğü menüye gidin. Unutmadan, aldığınız Steam anahtarını 15 gün içinde kullanmalısınız. Kullanılmazsa key boşa gidecektir.
Ücretsiz Dirt Showdown

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.