Ücretsiz edu.tr Backlink Nasıl Alınır?


Backlink, siteler için önemli bir konudur. Backlink alan siteler hızlı yükselir ve alınan backlink kalitesine göre üst sıralara çıkmayı dahi başarabilirler. Bu yazımızda edu.tr uzantılı sitelerde backlink almayı gösteriyorum. Öncelikle belirtelim ki alacağınız backlink, yasal yollardan alınmaktadır. Her hangi bir soruna yol açmaz bunu belirterek edu.tr uzantılı sitelerden backlink nasıl alınır anlatalım.
Öncelikle backlink alınacak siteyi ben size şöyle takdim edeyim. (format.anadolu.edu.tr) Siteye girdikten sonra tarayıcı çubuğunda edu.tr uzantılı olduğunu görebilirsiniz. Burası, anadolu.edu.tr'nin uzantısına sahip bir forum sitesidir. Şimdi siteye üyelik oluşturmalıyız.Öncelikle bir üyelik oluşturun.


Üyelik oluşturmak için yukarıda gördüğünüz kısımda ''Kayıt Ol'' kısmına tıklayarak devam edin.



Ardından üyelik bilgilerinizi girin ve devam edin.



Üye olduğunuz için hesabınız onaylanacak diyor, siz aldırmayın ve üst kısımdan ''Oturum Aç'' butonuna tıklayarak aldığınız üyelik ile oturum açmaya gidin ve giriş yapın.



Giriş yaptıktan sonra ise üst kısımdan ''Kullanıcı KP'' yazan yere tıklayarak profilinize ulaşın.



Ardından burada da gördüğünüz gibi website adresi yazan bölüme sitenizin adresini yazarak kaydedin.



Gördüğünüz gibi ücretsiz olarak edu.tr uzantısı üzerinden kendimize bir backlink almış olduk. Siz de siteniz için bu şekilde backlink alabilir ve üst sıralara çıkabilirsiniz.

6 yorum:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.