14 Şubat İçin Sevgilinize Alınabileceğiniz Teknolojik Hediyeler


Günler aylar o kadar hızlı geçiyor ki yine bir sevgililer günü gelip çattı. Siz bir bayan veya erkek olarak sevgilime ne alabilirim ya da sevgililer günü hediyesi arama çabalarında bulunuyor olabilirsiniz. Sevgiliniz de muhtemelen bu çabalar içerisinde size bir hediye hazırlıyor ya da satın alıyor olabilir. Erkek ve kadın sevgiliye bir erkek gözüyle alınabilecek en güzel teknolojik hediyeler konumuzda, sevgilinize alabileceğiniz en güzel sevgililer günü hediyelerini sizler için araştırdım.
Erkeklerin çoğunun teknolojik aletleri sevdiği aşikar. Kızlarda da teknolojik aletleri seven kitle mevcuttur fakat erkekler kadar değildir. Eğer sizin sevgiliniz de teknolojik aletleri seviyor ise doğru yerdesiniz. Birbirinden güzel teknolojik ürünleri şimdi sizler için sıralamaya başlayabiliriz.

Akıllı Telefon

Sevgilinizin akıllı telefonu eski ise iyi bir seçenektir. Bu, çalışmayan bireyler için biraz tuzluya patlayabilir. Yanında da hem size hem de sevgiliniz için üzerine birlikte resminizi bastırdığınız telefon kılıfı da alabilirsiniz.

Dizüstü Bilgisayar

Sevgilinizin dizüstü bilgisayarı eski ise bir dizüstü bilgisayar alabilirsiniz. Ama bunu alırken dikkat edin, oyun delisi bir sevgiliniz var ise bilgisayarda oyun oynarken sizinle konuşmayı unutabilir benden söylemesi.

Dijital Çerçeveler

Son dönemlerde piyasada satılmaya başlayan dijital çerçeveler ile birlikte çekindiğiniz fotoğraflarınızı gösterebilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan bu dijital çerçevelere istediğiniz resmi koyabiliyor ve sonrasında dilerseniz yeni fotoğraflar da koyabiliyorsunuz. İlk iki seçeneğe göre daha ekonomik bir hediye olabilir. Sevgiliniz, ekranında sizin fotoğrafınızın olduğu böylesine tatlı bir hediyeyi sevecektir.

Kulaklık

Müzik dinlemeyi seven bir sevgiliniz var ise ona kulaklık alabilirsiniz. Sesi net ve güçlü veren kulaklıklardan bir tane edinebilir ve sevgilinize hediye edebilirsiniz. Erkek hediyesi olunca kulaklık rengi olarak siyah ya da beyaz almanızı öneririm. Bu renkler bir erkek için yadırganmaz. Kızlar için ise her renkten alabilirsiniz.

Akıllı Saat

Saatlerin de akıllı olduğu bu yıllarda akıllı saatler iyi birer hediye olabilir. Eğer ki sevgilinizin kolunda bir saat yok ise ona akıllı saat hediye edebilirsiniz. Akıllı saatlerin içerisinde bir çok özellik barındırdığını da hatırlatalım.

Power Bank (Taşınabilir Şarj Cihazı)

Akıllı telefonların şarjlarının 1 gün bile dayanamadığını herkes bilir. Eğer ki sevgiliniz ile sürekli mesajlaşıyor veya konuşuyorsanız şarjın çabucak bitmesi neredeyse kesindir. Bu nedenle de sevgilinize bir adet power bank alabilirsiniz. Bu sayede şarj derdi olmadan mesajlaşabilir ve konuşabilirsiniz.

Drone

Günümüzde popülerliği artan bir hobi aracı da diyebileceğimiz drone yani kumandalı 4 pervaneye sahip helikopterlerden edinebilir ve sevgilinize hediye edebilirsiniz. Altına kamera takarak çekim yapabilen bu teknoloji harikası drone ile sevgiliniz mutlu olacaktır. Ucuz ve kaliteli bir drone almanız sevgilinizin kendini özel hissetmesini de sağlayabilir.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.