Aliexpress'ten Alabileceğiniz En İyi ve En Ucuz 5 Stres Çarkı


Stres çarkı, diğer adıyla hand spinner bu günlerde oldukça popüler. Eğer siz de stres çarkı almak istiyor ve ülkemizde satılan stres çarklarının gereksiz pahalılığından yakınıyorsanız sitemde sizlere göstermiş olduğum en ucuz stres çarkları arasından istediğinizi seçebilir ve satın alabilirsiniz. Stres çarkları, oldukça fazla desenli ve hoşunuza gidebilecek türden. Stres çarkı hızlandırma gibi derdinizin olmayacağı modelleri sizler için sıralıyorum. Uzun süre dönen bir stres çarkı istiyor fakat henüz bulamadıysanız doğru yere geldiniz. Başlamadan önce fiyatlandırmada Türk lirası ve Dolar olarak fiyatlarını da vereceğimden 16.04.2017 tarihinde 1 Doların 3.68 TL olduğunu da belirteyim.

6 Renkli Standart Stres Çarkı

Bu stres çarkı standart stres çarkı olmakla birlikte 6 adet renk seçeneği bulunmakta. Aliexpress üzerinde en çok satış yapan stres çarkı modeli ise standart olanı. Ülkemizde de bulabileceğiniz bu modele Çin'den 2.48 Dolar'a sahip olabilirsiniz. (Yaklaşık olarak 9.10 TL etmekte.)

Metal 3 Kanat Stres Çarkı

Stres çarkları arasında en güzeli diyebileceğim bir model. 3 kanatlı ve metal yapısıyla oldukça dayanıklı olan bu stres çarkı uzun süreler dönebiliyor. Metal stres çarkları, plastik çarklara göre uzun süre dönebilmeleriyle daha popüler durumda. 8.27 Dolar (Yaklaşık olarak 30.30 TL) 5 adet renk seçeneği sunulan metal 3 kanat stres çarkını Satın Almak İçin Buraya Tıklayın.

Stres Çarkı Modern Modeller

Stres çarkları arasında en ilginç modellerin yer aldığı mağaza ise bu. Birbirinden güzel ve modern tasarımlarla göz dolduran stres çarkları, uzun süre dönebilme yetenekleriyle arkadaşlarınız arasında sizin stres çarkınızın en iyilerden biri olmaya aday olacak. Değişik ve piyasada bulunmayan yeni tasarım bir stres çarkı edinerek tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Fiyat olarak 2.99 ile 3.40 Dolar (Yaklaşık 10.97 ile 12.47 TL arasında değişen modelleri görmek istiyorsanız Buraya Tıklayarak İnceleyebilir ve Satın Alabilirsiniz.

Metal 2 Kanatlı Stres Çarkı

3 kanatlı metal stres çarklarının 2 kanatlısı diyebileceğimiz bir model. Üretiminde metal kullanılmış ve kaliteli rulman kullanılarak üretilmiş olan 2 kanatlı metal stres çarkını Türkiye'den almak yerine daha ucuz şekilde temin etmek istiyorsanız 7.70 Dolar fiyatıyla satın alabilirsiniz. (Yaklaşık olarak 28.24 TL.) Ayrıca 4 renk seçeneğinin de sizlere sunulduğunu belirteyim. Metal 2 Kanatlı Stres Çarkı Satın Almak İçin Buraya Tıklayın.

Metal 3 Kanatlı 6 Yapraklı Stres Çarkı

Metal stres çarklarının en güzel özelliği daha uzun sürelerde dönebilmesidir. Yaklaşık olarak 3 dakikayı zorlayan metal stres çarkları arasında model olarak en çok dikkat çeken modellerden birisi olan metal 3 kanatlı 6 yapraklı stres çarkı, 4.79 Dolara satılmakta. (Yaklaşık 17.24 TL) Türkiye'de bu model olmadığı için Aliexpress üzerinden satın alabilirsiniz. Ürünü İncelemek ve Satın Almak İçin Tıklayın.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.