Casper VIA L8 Tablet İncelemesi Casper VIA L8 4.5G İnceledik!


Casper VIA L8-4.5G Tablet İncelemesi

Casper'in henüz yeni üretmiş olduğu Casper VIA L8-4.5G adlı tablet bilgisayar son günlerde oldukça popüler olmaya başladı. 8 İnç tabletler arasında yeri oldukça sağlam olan Casper VIA L8, özellikle Casper ürünleri kullanmamış olan bireylerin merak ederek internette aradıkları bir tablet. Casper VIA L8, Casper VIA L8 İncelemesi ve özellikleri gibi aramalarla kullanıcılar tablet hakkında bilgi aramakta. İstediğiniz bilgileri blogumdan öğrenebilirsiniz.

Casper VIA L8-4.5G Tablet Kutu Özellikleri


Casper VIA L8-4.5G Kutusunda
Casper VIA L8-4.5G Tablet bilgisayar, özellikleri açısından giriş ve orta derece tabletler sınıfında bulunuyor. Boyutları ve diğer özellikleriyle tablet oldukça şık görünüyor. Tabletin kutusuna baktığımızda ön kısmında tabletin adı, görüntüsü ve logosu bulunmakta. Arka kısmında ise tabletin özellikleri ve üretim tarihi gibi bilgiler bulunmakta.

Casper VIA L8-4.5G Kutusundan Çıkıyor
Kutumuzu açtığımızda ise karşımıza tabletimiz bir poşet içerisinde çıkmakta. Ayrıca kutudan Sim kart iğnesi, kullanma kılavuzu ve garanti belgesi çıkıyor.

Casper VIA L8-4.5G Tablet Özellikleri

Casper VIA L8-4.5G Tablet, özellikler konusunda giriş ve orta seviye tabletler arasında yerini alıyor. 217.6 mm boy, 123.6 mm eninde ve 9.4 mm kalınlığa sahip tablet yaklaşık olarak 350 gram ağırlığında. Aluminyum kasayla üretilmiş olan tablet, metal çerçeveye sahip. Tablet renk seçenekleri olarak sadece gri renge sahip. Bütün bu özellikler 450 - 550 ₺ fiyatta tabletlere göre oldukça iyi görünüyor.
Casper VIA L8-4.5G Arka Kapağı Aluminyum Olarak Üretilmiş
Ön kısımda 1280 x 800 ekran çözünürlüğüne sahip 8.0 İnç ekran bulunmakta. IPS panele sahip tablet, 189 PPI ekran piksel yoğunluğuna sahip. Ayrıca ekranın alt kısmında logo ve logonun altında da 2x1W hoparlörler bulunmakta. 
Casper VIA L8-4.5G Güç, Ses, SIM Girişi ve Hafıza Kartı Girişi
Hoparlörler oldukça iyi ses vermekte fakat bass gücü biraz düşük. Tabletin sağında ise ses, güç, sim girişi ve hafıza kartı girişi bulunmakta. Tabletimizin en üstünde ufak bir çentikte ise mikrofon bulunmakta. Mikrofonu fark etmek için biraz dikkatli bakmalısınız.
Casper VIA L8-4.5G Hoparlörü

Ön ve arka kameralar 2 Mp çözünürlüğe sahip ve fotoğraf çekme konusunda başarısız olduğunu düşünüyorum. Zaten tablet alan kişilerin fotoğraf çekmek istediğini düşünmediğimden ve üreticiler de böyle düşünmediği için, kamera konusunda çok bir şey beklememeniz gerekli.

Casper VIA L8-4.5G tablet, kalbinde 4 çekirdekli MediaTek MT8735P işlemcisini barındırmakta ve bu işlemci 1.0 GHz hızında çalışıyor. Grafik gücünü ise tablet Mali-T720 MP2 ekran kartından almakta. Günümüz oyunlarında biraz ayarları düşürünce yeterli gücü verdiğine inanıyorum. World of Tanks'ta grafikleri Düşük-Orta ayarına aldığımda net 30 FPS aldığımı söyleyebilirim. Mortal Kombat X'te biraz kasma yaşadığımı da ekleyebilirim. (Mortal Kombat X'te grafik düşürme seçeneği yok maalesef).
Casper VIA L8-4.5G Ekran Görünümü

2 GB LPDDR3 RAM sahibi Casper VIA L8-4.5G, oyunlarda RAM'den kaynaklı bir sorun yaratmamakta ve bu RAM şu an için fazlasıyla yetmekte. Hafıza olarak ise tablet 16 GB dahili hafızaya sahip ve 32 GB'a kadar hafıza kartı desteği sunabiliyor.

Android 5.1 Lollipop sürümüyle gelen tablet, henüz güncelleme almadı. Tablet, Sim kart destekliyor ve 4.5G internet kullanabiliyor. Tablete takılan Sim kartınızdan istediğiniz yerde internete girebiliyorsunuz. Fakat şunu üzülerek söylemeliyim ki tablete Sim kart girişi takılabiliyor diye telefon özelliği de vardır diye düşünmeyin. Çünkü Casper VIA L8-4.5G tablet, telefon özelliğine sahip değil. 
Casper VIA L8-4.5G İnternet Kullanımı

Tabletin içerisinde gelen Casper Ssinema uygulamasına da ücretsiz şekilde kaydolarak Casper'in size sağlamış olduğu 6 ay boyunca ücretsiz film hakkını da kullanabilirsiniz. Oldukça fazla filmin bulunduğunu da söyleyebilirim. Özellikle filmseverler için biçilmiş bir kaftan olduğunu da eklemeliyim. 6 ay ücretsiz üyeliğiniz bittiğinde ise isterseniz üyeliğinizi sonlandırırsınız, isterseniz de aylık 4₺ karşılığında üyeliğinizi yenileyebilirsiniz.
Casper VIA L8-4.5G Casper Ssinemia Uygulaması

Casper VIA L8-4.5G, 450-550 ₺ fiyat etiketiyle raflarda bulunuyor. Eğer siz de bu tableti deneyimlemek istiyorsanız büyük teknoloji mağazalarından bizzat görebilirsiniz. Ayrıca videomuzu izleyerek te tablet hakkında bilgiler edinebilirsiniz.

Casper VIA L8-4.5G Kutu açılış videosunu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca YouTube kanalımıza abone olarak yeni ürün videolarını ilk siz görebilirsiniz.

5 yorum:

  1. Tabeletten kardeşime almak istiyorum fakat kırık hat kullanıyo bu tabletlerde kırık hat kullanılıyo mu? En Kısa sürede dönerseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  2. Bu mahlukata güncelleme gelmiyor, rezalet, kesinlikle almayın paranıza yazık

    YanıtlaSil
  3. selamlar. acaba telefon özelliği açılabiliyor mu? açılabiliyorsa lütfen yardımcı olun
    azeri_ushaq@hotmail.com

    YanıtlaSil
  4. Tablete nasıl yazılım yukleye bilirəm

    YanıtlaSil
  5. Sim karti koydum ama ne okuyor ne bir sey inetner falanda yoo nasıl yardimci olabilirsiniz

    YanıtlaSil

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.