Aliexpress'ten Alabileceğiniz En Kaliteli ve Ucuz Işıklı Yeni Nesil Stres Çarkları


Merhaba Berkay'ın Atölyesi takipçileri. Geçtiğimiz hafta yazmış olduğum Aliexpress'ten Alabileceğiniz En İyi ve En Ucuz 5 Stres Çarkı yazımıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür etmek istiyorum. Stres çarkları, diğer adıyla hand spinner, günümüzde özellikle gençler arasında oldukça yaygınlaştı. Fakat Türkiye'de bakıyorum da tüm gençlerin elindeki stres çarkları standart modeller. Bu yazımda siz gençlere Aliexpress'ten Alabileceğiniz En Kaliteli ve Ucuz Işıklı Yeni Nesil Stres Çarkları'nı tanıtacağım. Yazıyı yazdığım gün (26.04.2017 tarihinde) 1 Dolar'ın 3,59 ₺ olduğunu da ekleyeyim.

Işıklı Düz Stres Çarkları

Stres çarklarının standart halinin ışıklısı diyebiliriz. Döndüğünde özellikle karanlıkta oldukça güzel ışık çıkartan bu stres çarkı ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Fiyatı ise 3.03 Dolar (Yaklaşık 10.86 ₺) Satın almak için ise Buraya Tıklayın. 

Şekilli-Işıklı Stres Çarkları

Stres çarkının yapraklarında bulunan çeşitli şekiller vardır. Şekillerin çok bir anlamı olmasa da standart ışıksız modele göre ışıklının daha ucuz olması bu stres çarkını da alınabilir kılıyor. 2.31 Dolar (Yaklaşık 8.31 ₺) fiyatıyla özellikle satın alınabilir bir stres çarkı. Satın almak için Buraya Tıklayabilirsiniz. 

Stres Çarkı Çizgi Işıklı


Benim en beğendiğim model olan stres çarkı çizgi ışıklı stres çarkı. Çevrildiğinde karanlıkta ve aydınlıkta çıkarttığı çizgi şekilli ışığı sayesinde oldukça etkileyici görünüm sergilemekte. Gövdesi alüminyum malzeme kullanılarak yapılmış. Bu heybetli ve alüminyum malzeme ile yapılan stres çarkını satın almak isterseniz fiyatı 8.36 Dolar. (Yaklaşık 29.94 ₺) Satın almak için ise Buraya Tıklayınız. 

Metal, İki Kanat Stres Çarkı

Metalden yapılma ve iki kanatlı olan bu ışıklı stres çarkı, diğer modellere nazaran daha ağır bir görünüm sergiliyor. Işıklı düzeneğini de görebileceğiniz bu stres çarkı için kalitesine diyecek bir şey yok. Fiyat olarak ise 10.21 Dolar (Yaklaşık olarak 36.57 ₺) Bu Stres çarkını Satın Almak İçin İse Buraya Tıklayın. 

Alüminyum Üç Kanatlı Işıklı Stres Çarkı


Uzun süre dönebilecek olan modellere aday gösterilebilecek alüminyum üç kanat ışıklı stres çarkı, diğer tüm modeller gibi ışığa sahip ve uzun süre dönebilir. Gerçek alüminyum malzeme ile yapılan bu stres çarkına sahip olmanız dikkatleri üzerinize çekecektir. Fiyat olarak ise 8.01 Dolar (Yaklaşık 28.69 ₺). Satın Almak İçin İse Burayı Tıklayın. 

Diğer Yazımız Olan Aliexpress'ten Alabileceğiniz En İyi ve En Ucuz 5 Stres Çarkı adlı yazımıza da göz gezdirmek isterseniz Buraya Tıklayın.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.