Instagram Hesabı Nasıl Silinir? Instagram Hesabımı Silmek İstiyorum


Instagram da dahil olmak üzere bir çok sosyal medya sitesi günümüzde mevcut ve kullanıcılar bu sitelerden bir ya da birçoğunu kullanmakta. Fakat bazen öyle oluyor ki sosyal medya can sıkıyor ya da hesabımızı kapatmak ve yeni hesaplar açmak isteyebiliyoruz. Ya da başka sebeplerden ötürü hesabımızı tamamen silerek kapatmak istiyoruz. Instagram hesabı nasıl silinir konusunda sizlere Instagram hesabınızı nasıl sileceğinizi anlatıyorum.

Instagram Hesabı Nasıl Silinir?

Öncelikle şunu belirteyim, Instagram hesabınızı kalıcı olarak silmek istemiyor, sadece dondurmak istiyorsanız (yani ilerde yeniden kullanmak amaçlı kısa süreli bir ara vermeyi düşünüyorsanız) buradaki konuya giderek Instagram Hesabı Nasıl Dondurulur? başlıklı yazımı okumanızı tavsiye ederim.

Şimdi, hesabınızı silmek istediğiniz için devam ediyoruz. Buraya tıkladığınızda hesabınızı silmeniz için gideceğiniz sayfa açılacak.


Linke girdiğinizde karşınıza bu şekilde sayfa çıkacak. Buradan ise hesabınızı silmeniz için nedeninizi soracak. Kendinize göre bir sebep seçin ve devam edin.


Daha sonra ise devam ederek hesabınızı silmeniz için şifrenizi girmeniz isteniyor

''Hesabımı kalıcı olarak kapat düğmesine bastığınızda ise hesabınızdaki fotoğraflar, yorumlar, arkadaşlar, beğeniler ve diğer tüm bilgilerin silineceğini unutmayın. Ayrıca aynı kullanıcı adıyla yeni bir hesap açamazsınız.''

Bunları onaylıyorsanız devam edebilirsiniz ve hesabınızı silebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.