Electroneum Nedir? Electroneum Nasıl Kazılır? Electroneum İncelemesi

Mining piyasasında bildiğiniz gibi çok sayıda Coin ve Altcoinler mevcut. Bu coinlerin her birisi farklı değere sahip ve çeşitli borsa sitelerinde alış verişi yapılıyor. Coinlerden birisi de İngilizlerin ortaya çıkarttığı ve oldukça ilginç bir yapıda bulunan Electroneum coini. Electroneum nedir gibi soruları olan kişiler internette araştırma yaparak Electroneum güvenli mi, almaya değer mi gibi sorularına yanıt aramakta. Electroneum kazmak için ne yapılmalıdır ve nasıl yol izlenmelidir? Şimdi gelin Electroneum'u kısaca ETN'i tanıyalım.

Electroneum Nedir?

Electroneum da diğer coinler gibi kazılarak elde edilen bir coin olarak karşımıza çıkmakta. Bu coin sisteminin diğer coinlerden tek farkı mobil olarak kazıma izin vermekte. Yani Electroneum sadece akıllı telefonlarda kazım yapmakta.


Electroneum mobil sektörde oldukça popüler bir coin olarak karşımıza çıkmakta. Telefonunuza uygulama marketlerinden ve resmi sitesinden edinebileceğiniz kurulum dosyasını kurarak Electroneum kazmaya başlayabilirsiniz.

Electroneum Telefonuma Zarar Verir mi?


Electroneum'u telefonunuzda çalıştırınca telefona zarar vereceğini düşünenlerden iseniz yanlış düşündüğünüzü söyleyebilirim. Çünkü bu coin sistemi öyle mükemmel ayarlanmış ki telefonunuzdaki uygulama sadece bulut kazım yapmakta. Telefonun arkaplanında çalıştığını dahi anlayamayacağınız uygulaması sayesinde her hafta sadece 1 kere girerek coin kazım sürenizi ücretsiz uzatmanızı istiyor. Yani her gün uygulamaya giriş yaparak coin kazmaya çalışmanıza gerek olmuyor. Üstelik te şarj yiyeceğini düşünüyorsanız benden demesi, şarj tüketimi neredeyse hiç yok ve telefonunuz ısınmıyor bile.

Electroneum Ne Kadar? 1 Electroneum Kaç Dolar, Kaç TL?

Electroneum değer olarak şu anda çok düşük seviyelerde ama gelecek ne getirir bilemeyiz. Bu sebepten ötürü benim de coinim olsun diyenlerdenseniz Electroneum kazmayı düşünebilirsiniz. Electroneum kazmak için benim referans kodum olan 994F3C kodunu kullanarak Electroneum kazmaya başlayabilirsiniz. Referans kodumla %1 daha hızlı kazım yapabilirsiniz.



Şu anda 02.10.2019 tarihinde 1 Electroneum = 0.02TL

100 ETN ürettiğinizde otomatik olarak uygulama içerisindeki ETN Cüzdanınıza aktarımı sağlanıyor. Paraya çevirmek için ise borsa cüzdanlarına göndererek satışını yapabiliyorsunuz.


Electroneum Hangi Coin Borsalarında Mevcut?

Electroneum aşağıdaki coin borsalarında bulunuyor.

  1. Coinbene
  2. KuCoin
  3. Bitbns
  4. Liquid
  5. Tradeogre
  6. Coinspot
  7. Cryptonit
  8. LetzDoCoins
  9. OEX
  10. SistemKoin
  11. Huobi
Siz de Electroneum ETN'i kazmak ve gelecekte değerinin artacağını düşünüyorsanız Uygulamayı uygulama marketinizden indirebilir ve kazım yapabilirsiniz.


Teşekkür göstergesi olarak ta Referans kodumu da girerseniz hem siz hem ben hızlı kazım yapabiliriz. Referans kodum 994F3C


  • Siz de referans kodunu kullanın, şanslı 291 kişi arasına katılın. 

1 yorum:

  1. Bilgiler icin tesekkurler. Referans koduyla ben de sizin grubunuzq katildim ve electroneum uretim hizim artmis durumda cok saolun

    YanıtlaSil

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.