Forza Horizon 4'ü Sadece 5.90 TL Fiyatla Oynamaya Başlayın! En Uygun Forza Horizon 4


Bilgisayar dünyasında dikkat çeken oyunlardan bazıları da araba yarışları. İnsanların özellikle gerçek hayatta yapamayacakları şeyleri yapmalarına ve satın alamayacağımız arabaları kullanma imkanına sahip oluyoruz. Bu söylediğimiz şeyleri yaptığımız oyunlardan birisi de internet üzerinde 199.90 gibi bir fiyata satılan Forza Horizon 4 oluyor. Peki bu kadar yüksek fiyatlı bir oyuna 5.90 TL'ye nasıl sahip olacağız?


Forza Horizon 4, bildiğiniz gibi bilgisayar ve konsol dünyasının en iyi yarış oyunlarından birisi. Gerçeğe yakın arabalar ve dinamik hava durumu gibi oyun içi özellikler oyuncuları kendisine kolayca çekmekte. Forza Horizon 4'e 5.90 TL verdikten sonra hiç pişman olacağınızı zannetmiyorum. Çünkü satın aldıktan sonra çok fazla oynayacaksınız.

Forza Horizon 4'e sahip olmak için bir Outlook hesabınızın olması gerekiyor.

Buradaki linkten ulaşarak Microsoft'un sitesine ulaşıyoruz.

Ardından da ekranınızda göreceğiniz satın alma linkine tıklayınız.

Outlook hesabınız ile giriş yaparak kredi ya da banka kartı bilgilerinizi doldurun. Ardından oyunu 5.90 TL gibi uygun bir fiyata satın almış olacaksınız. Korsan oynamak ve bilgisayarınızı riske atmak yerine bence gayet iyi bir çözüm.


Oyunu oynamak için ise bilgisayarınız üzerinden Microsoft Store'a giriş yaparak Forza Horizon 4'ü arayarak indirebilirsiniz. Xbox Game Pass ile bu yolla dilediğiniz oyunları indirebilir ve oynayabilirsiniz. Xbox Game Pass abonesi olarak Forza Horizon 4 ve diğer ünlü oyunları oynamak için https://bit.ly/2M9tv1j linkinden 1 ay indirimli Xbox Game Pass temel sürüm ve https://bit.ly/2Z53iGc linkinden 3 ay indirimli Xbox Game Pass Ultimate

Hiç yorum yok:

Sizler ne düşünüyorsunuz? Bu konu hakkında yorum ve düşünceleriniz nelerdir?

Her hakkını sakladım, bulamazsınız :). Blogger tarafından desteklenmektedir.